+31 (0)519-241436
taal kiezen

Chauffeurs/Wagenpark

Wij weten dat mensen die bij ons werken passie hebben voor hun vak en wij doen er als werkgever alles aan om hen een prettige en veilige werkomgeving te bieden. Zij weten dat bloemen kwetsbaar zijn en daarom met zorg moeten worden vervoerd. Het indelen van de wagen en het werken onder tijdsdruk - waarbij het product uiteraard niet mag beschadigen - vraagt om inzicht. Bovendien zijn onze chauffeurs in staat om het complexe spel van sierteeltvervoer te spelen.
Onze chauffeurs zijn de visitekaartjes van ons bedrijf. Wij vinden het dan ook belangrijk dat zij representatief en communicatief vaardig zijn.

Materieel
Ons wagenpark bestaat uit twintig moderne vrachtwagencombinaties die voorzien zijn van de nieuwste informatie- en communicatiesystemen. Veiligheid en duurzaamheid staan bij ons centraal. 

Veiligheid
Al onze voertuigen zijn voorzien van een zij- en/of achterzichtcamera. Daarbij zijn onze auto’s voorzien van een veiligheidspakket met adaptive cruise control, lane keeping support en een driver alert system. Deze systemen zorgen onder andere voor automatische aanpassing van snelheid aan de voorganger, radarcontrole van de dode hoek en waarschuwing van de chauffeur wanneer hij buiten de wegbelijning rijdt. Ook volgen onze chauffeurs regelmatig trainingen met betrekking tot veiligheid op de weg. 

Duurzaamheid
De milieumaatregelen die we treffen hebben betrekking op het wagenpark en de brandstofkeuze. Zo gebruiken wij BP-diesel met ACTIVE technologie voor een schonere en effectievere verbranding en AdBlue voor schonere uitlaatgassen. Daarbij is in februari 2019 onze 1e vrachtwagen op LNG (vloeibaar aardgas) in gebruik genomen en investeren wij in Eco-combi's om meer producten in minder ritten te kunnen vervoeren. Onze chauffeurs volgen opleidingen in efficiënt en energiezuinig rijgedrag. Sommigen maken er zelfs een sport van om zo zuinig mogelijk te rijden.

Ook chauffeur worden?
Heb je ook een passie voor transport en wil je bij ons komen werken? Neem dan contact met ons op. Wie weet wat we voor elkaar kunnen betekenen. Sollicitaties kun je richten aan Anneke Faber, e-mail anneke@fabertransport.nl