+31 (0)519-241436
taal kiezen

Missie / Visie

Faber Bloementransport is specialist in sierteeltvervoer voor kwekers, groothandels, tuincentra en bloemenzaken in Nederland en Noord-Duitsland. Wij vervoeren de bloemen op dezelfde manier als dat ze gekweekt zijn: met passie. 

Missie
Onze missie is om de beste dienstverlener te zijn op het gebied van sierteeltvervoer. Kwaliteit staat bij ons dan ook voorop. Daarnaast zijn wij klantgericht, flexibel en willen we een betrouwbaar bedrijf zijn voor onze partners. 

Ontzorgen
Wij verkopen nooit nee. Als we een bepaalde dienst zelf niet kunnen verlenen, dan zorgen we ervoor dat we iemand regelen die dat wel kan doen. Uiteraard zijn we daar open en transparant over. Op deze manier ontzorgen wij onze klanten volledig in het logistieke proces. 

Snel en veilig
Tijd is een belangrijke factor. Dat weten wij als geen ander. Door efficiënt te zijn zorgen wij ervoor dat de producten snel en veilig op de plaats van bestemming aankomen. Ook vinden wij het belangrijk om flexibel te zijn. Als er bijvoorbeeld extra producten vervoerd moeten worden dan regelen we dat, ook al is de vrachtwagen vol. Wij zorgen ervoor dat we het zo organiseren dat we het toch voor elkaar krijgen. 

24/7
Als er een probleem is, dan proberen we de klant daarover in te lichten voordat hij het zelf constateert. We lossen het vervolgens netjes op. Ook al is het midden in de nacht. Onze dienstverlening gaat 24 uren per dag, 7 dagen in de week door!